14.11.2014 15:39

"Πολυτεχνείο: Πιο επίκαιρο από ποτέ" [ΒΙΝΤΕΟ]

Ενιαίο μέτωπο φοιτητών, καθηγητών και τοπικής κοινωνίας πρότεινε ως αντίμετρο στη συνεχή υποβάθμιση της παιδείας ο καθηγητής Ι. Καρκαζής κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του για τη φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου.

Όπως σημείωσε η διεκδικήσεις θα πρέπει έχουν εξειδικευμένο χαρακτήρα και να είναι στα πλαίσια της νομιμότητας .

Για το μήνυμα της φετινής επετείου αναφέρθηκε το μέλος της ΑΔΕΔΥ Μ. Στάθης σημειώνοντας ότι η εξέγερση του Πολυτεχνείου συκοφαντείται γιατί τα μηνύματα που εκπέμπει ενοχλούν πολλούς.

«Αν αναζητήσουμε στην ειδησεογραφία της εποχής και δούμε πως κατασυκοφαντούταν τότε η εξέγερση και ακούσουμε και σήμερα τον πρύτανη του ΕΚΠΑ ή τον κ. Λοβέρδο θα εντοπίσουμε πολλά κοινά σημεία. Και τότε η κυβέρνηση και σήμερα θέλει μία νεολαία να είναι απλός παρατηρητής», δήλωσε.

Σε αυτά τα πλαίσια ήταν και τα λεγόμενα των φοιτητών που με τον δικό τους τρόπο και συγκεκριμένα μέσα από 3 σκετς θα προσπαθήσουν να δώσουν το δικό τους μήνυμα για την ημέρα.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το απόγευμα της Δευτέρας με ομιλίες και σκετς στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου στις 18:00. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ