22.1.2013 14:29

Πίστα drift με τη βοήθεια του Στρατού

Στη διαμόρφωση ειδικής πίστας για αγώνες drift στην περιοχή του Κοντυλόπου προχωράει από αύριο ο Δήμος Χίου που με τη βοήθεια του Μηχανικού της 96ΑΔΤΕ.

Ειδικό μηχάνημα του Στρατού θα προχωρήσει στη διαπλάτυνση της ήδη υπάρχουσας χωμάτινης πίστας ώστε να αποκατασταθούν οι φθορές από τις τελευταίες βροχοπτώσεις.

«Είναι μία υπόσχεση πολλών μηνών προς τους υπεύθυνους του συλλόγου αυτοκινητιστών. Σήμερα ο  αντιδήμαρχος Ν. Μαρτάκης θα επισκεφθεί τον χώρο μαζί με στελέχη από το Μηχανικό της 96ΑΔΤΕ ώστε να κάνουν μία επιτόπια αυτοψία και να καταγράψουν όλα όσα πρέπει να γίνουν.

Ο στόχος μας είναι μετά το πρώτο στάδιο της διαμόρφωσης και χρονικά προς τις αρχές του καλοκαιριού να προχωρήσει η επίστρωση του χώρου με άσφαλτο ώστε να γίνει μία πραγματικά καλή πίστα για τους οδηγούς των οχημάτων», ανέφερε στον «π» ο δήμαρχος Χίου Π. Λαμπρινούδης.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ