21.6.2012 20:13

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΣΤΟ WWW.POLITISCHIOS.GR

Υγεία, δύναμη και υπομονές ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στη νέα κυβέρνηση που ορκίστηκε λίγο μετά τις 19:30 την Πέμπτη.

Λίγα λεπτά πριν τις 19:00 έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τον υπουργό Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλο και τον υφυπουργό Εργασίας Ν. Νικολόπουλο.

Η νέα κυβέρνηση υπό τον κ. Αντώνη Σαμαρά αποτελείται από 39 μέλη , μεταξύ των οποίων μόνο δύο είναι γυναίκες. Επισημαίνεται ότι οι κύριοι Ράπανος, Μαυραγάννης και Κούρκουλας δεν θα ορκιστούν σήμερα.

Πριν λίγα λεπτά (19:55) ο Κωστής Μουσουρούλης, μιλώντας αποκλειστικά στο www.politischios.gr, έκανε την πρώτη του δήλωση σαν Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου στην οποία ανέφερε:

 

«Η επιλογή από τον Πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά να μου αναθέσει το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα και τη Χίο.

Είναι μεγάλη όμως και η ευθύνη γιατί όπως πολλές φορές έχω πει ο μύλος της Ελλάδας γυρίζει με αλμυρό νερό.

Με υπευθυνότητα και τη συνεργασία όλων, οφείλουμε να πετύχουμε. Τώρα είναι η ώρα για δουλειά».

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ