2.7.2015 22:54

«Όχι» στην Ευρώπη των εκβιασμών [ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ]

ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΩΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΝΑΚΙΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΟΧΙ»

Ένα καλύτερο μέλλον για την Ευρώπη των λαών και όχι των εκβιασμών, όπως είπαν, διεκδίκησαν το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Βουνακίου οι υποστηρικτές του «όχι» για επερχόμενο Δημοψήφισμα της Κυριακής.

Ζητώντας ένα μέλλον χωρίς δεσμεύσεις, ένα μέλλον εντός της Ευρώπης που θα έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο, που θα προσφέρει ισότιμες ευκαιρίες και θα αποκαθιστά τις αδικίες των τελευταίων ετών οι διοργανωτές  ζήτησαν από τους Χιώτες να ψηφίσουν όχι, τονίζοντας ότι «το «όχι» δεν σημαίνει όχι στην Ευρώπη, αλλά «όχι» στην ταπείνωση και των εξευτελισμό των πολιτών που προσπαθούν να επιβάλλουν οι δανειστές».

Με καλέσματά τους στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝ.ΕΛ, αλλά και της ΑΝΤΑΡΣΙΑ διατράνωσαν την αντίθεσή τους στα επίπλαστα όπως τα χαρακτήρισαν διλλήματα, με τους δύο πρώτους να σημειώνουν ότι ο πραγματικός στόχος είναι η ανατροπή της συγκυβέρνησης που μέχρι σήμερα δεν υπακούει στις εντολές των δανειστών.

Οι υποστηρικτές του «όχι» ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Παρασκευής στο νότιο λιμενοβραχίονα όπου θα προβληθούν οι συγκεντρώσεις υπέρ του «όχι» από ολόκληρη την Ελλάδα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες- Αργότερα το βίντεο

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ