7.6.2012 14:56

"Ο λαός θα επιβάλλει συνεργασία της Αριστεράς" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην παρουσίασης της επιστημονικής ομάδας υποστήριξης του κοινοβουλευτικού έργου, που θα χρειαστεί σε περίπτωση εκλογής βουλευτή Χίου με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε σήμερα ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Μ. Κριμιζής.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, τα μηνύματα που λαμβάνουν μέχρι τώρα είναι πολύ ενθαρρυντικά αφού δείχνουν ότι το κόμμα της Κουμουνδούρου έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τη ΝΔ στον αγώνα της πρωτιάς στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Ο κ. Κριμιζής αναφερόμενος στο μέχρι σήμερα πολιτικό σκηνικό ανέφερε την πεποίθησή του ότι το εκλογικό αποτέλεσμα της δεύτερης αναμέτρησης θα είναι προς την κατεύθυνση της συνεργασίας των αριστερών δυνάμεων γι’ αυτό το λόγο δεν σχολίασε τις δηλώσεις τόσο της ΔΗΜΑΡ όσο και του ΚΚΕ κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστημονική ομάδα υποστήριξης του κοινοβουλευτικού έργου αποτελείται από τους:  Δημήτρη Αντώνογλου καθηγητή πληροφορικής,  Δημήτρη Τσούχλη διδάκτωρ, Ιουλία Χαλλιορή Ιατρό Αιματολόγο, Γ. Τσούρο πρώην δ/ντή ΕΜΧ, τους καθηγητές Γ. Θεοτοκά, Δ. Σερεμέτη, Α. Μιχαηλίδη και πολλά έμπειρα στελέχη από τον χώρο της αυτοδιοίκησης και του συνδικαλισμού.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ