10.1.2016 15:13

ΝΟΔΕ Χίου: Ικανοποίηση για τη συμμετοχή των ψηφοφόρων

Κανονικά και χωρίς προβλήματα διεξάγεται από τις 7 το πρωί της Κυριακής η δεύτερη φάση της ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία. Σε τοπικό επίπεδο μέχρι και τις 3 το μεσημέρι είχαν προσέλθει πάνω από τους μισούς ψηφοφόρους που ψήφισαν στον πρώτο γύρο, με τους υπεύθυνους να δηλώνουν αισιοδοξία ότι τελικά το ποσοστό συμμετοχής θα αγγίξει το 80%.

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση κόσμου σημειώθηκε στο ισόγειο του Δημαρχείου Χίου εκεί όπου τα επιτελεία των Κ. Μητσοτάκη και Β. Μεϊμαράκη βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:00, χωρίς να χρειαστεί η δυνατότητα επιπλέον παράτασης όπως δηλαδή έγινε στην πρώτη φάση των εκλογών.

Σε ότι αφορά στα αποτελέσματα οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι η πλήρης εικόνα για τη Χίο θα γίνει γνωστή περίπου στις 20:00 της Κυριακής. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ