20.11.2012 10:35

«Μόνη λύση η εκκαθάριση!»

Ανακοίνωση – απάντηση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η Περιφέρεια, απαντώντας ουσιαστικά στις υπόνοιες που άφησε ο Δήμος Χίου αναφορικά με τα περιθώρια λειτουργίας και διατήρησης της ΕΝΑ Χίου. Σε αυτήν αναφέρει ότι η μοναδική λύση για την πρώην Αναπτυξιακή  της Νομαρχίας Χίου.
Στην απάντησή της αναφέρει:
«Με αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση του Δήμου Χίου σχετικά με τη διαδικασία λύσης και εκκαθάρισης της ΕΝΑ Χίου Α.Ε. θεωρούμε αναγκαίο να διευκρινίσουμε τα εξής:
• Η λύση της εταιρείας ήταν υποχρεωτική με βάση το Νόμο μετά από συνεχείς ζημιογόνες χρήσεις (παρ. 9 του άρθρου 194 του Ν.3852/2010 «Καλλικράτης») όπως τονίζεται και σε σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών.
• Η παραμονή των εργαζομένων στην υπό εκκαθάριση εταιρεία κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν αναγκαία για την εκτέλεση της εκκαθάρισης υπό την επίβλεψη των εκκαθαριστών της.
• Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου καθίσταται αναγκαία προκειμένου να καλυφθούν οι πάσης φύσεως υποχρεώσεις της εταιρείας προς τρίτους (ασφαλιστικά ταμεία, εργαζόμενοι, τοπική αγορά, τράπεζες κ.λπ.). Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προτίθεται να ανταποκριθεί σ’ αυτές τις υποχρεώσεις στο μέτρο που της αναλογεί».

Preferences

 

Preferences

 

 

Preferences

 

Preferences

 

Preferences

§

1

2

3

4

5

6

7

8

9

0

-

=

Backspace

 

Tab

q

w

e

r

t

y

u

i

o

p

[

]

 

Return

 

 

capslock

a

s

d

f

g

h

j

k

l

;

'

 

shift

`

z

x

c

v

b

n

m

,

.

/

shift

 

 

English

 

 

Deutsch

 

Español

 

Français

 

Italiano

 

Português

 

Русский

 

alt

alt

 

 

Preferences

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ