18.10.2013 12:49

Το μοίρασμα της φτώχειας σου

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2014

Την ήδη γνωστή πρόθεση του Δήμου να περιοριστεί στα απολύτως απαραίτητα αναφορικά με την ένταξη έργων μέσω του νέου Τεχνικού Προγράμματος επιβεβαίωσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης ο δήμαρχος Χίου Π. Λαμπρινούδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο σχεδιασμός προβλέπει για κάθε Δημοτική Ενότητα έργα αγροτικής και εσωτερικής οδοποιίας, καθαρισμό χειμάρρων, χορτοκοπές αλλά και ένα ενιαίο έργο αποκατάστασης δημοσίων έργων.

«Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα»

Για Τεχνικό Πρόγραμμα χωρίς όραμα και ουσία, μακριά από τις ανάγκες των πολιτών,  έκανε λόγο ο Γιάννης Χαλλιορής, που σημείωσε ότι είναι αδιανόητο το 80% των έργων που προβλέπει το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου να εξαντλείται σε χορτοκοπές.

«Με άρωμα εκλογών»

Στην ίδια λογική τοποθετήθηκε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μ. Σκούφαλος, σημειώνοντας ότι η λογική της δημοτικής αρχής μυρίζει άρωμα εκλογών.

«Είναι σαφές ότι υπάρχει αναντιστοιχεία αναγκών και έργων. Για εμάς το γεγονός ότι υπάρχει κατάτμηση των έργων, με τσιμεντοστρώσεις και τοιχία, δείχνει ότι ο δήμαρχος έχει μπει σε μία καθαρά προεκλογική τροχιά», είπε ο ίδιος.

Τελικά μετά από 2 ώρες συζήτησης του θέματος το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2014 ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από τα μέλη του Σώματος.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ