19.4.2012 15:16

Μήνυμα αισιοδοξίας και ανατροπής από το ΚΚΕ (VIDEO)

Με ανανεωμένο ψηφοδέλτιο και εμπλουτισμένο με την αγωνιστικότητα της νέας γενιάς, εμφανίζεται το Κομουνιστικό Κόμμα στη Χίο, τρεις εβδομάδες πριν την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου.

Σήμερα τα στελέχη του κόμματος, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Χίο, ανέλυσαν διεξοδικά την διαφορετική πρόταση εξόδου από την κρίση και ανατροπής του σάπιου όπως το χαρακτήρισαν συστήματος καλώντας παράλληλα τη νέα γενιά να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για την αλλαγή σελίδας στη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου.

Και οι τέσσερις υποψήφιοι, Στέφανος Τσίγκος, Γιάννης Ζωφός, Ξένια Παπουρτζή – Ξυλά και Γιάννης Μιχαλιάδης, αναφέρθηκαν διεξοδικά στην πολιτική που ασκεί εδώ και πολλά χρόνια το ΚΚΕ τονίζοντας ότι έχει φερθεί με συνέπεια στις αρχές του και σεβασμό σε όσους το τίμησαν.

Παράλληλα οι ίδιοι χαρακτήρισαν ως παρακλάδια και δορυφόρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τη Δημοκρατική Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι αφενός ψεύδονται συνεχώς ενώ δημιουργούν αυταπάτες στον ελληνικό λαό.

«Η διαφορά μας με τα φερόμενα αριστερά κόμματα της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν θέλουμε να μπαλώσουμε το σύστημα αλλά να το ανατρέψουμε. Η νέα γενιά δεν μπορεί να δημιουργήσει πάνω σε ένα σάπιο κατεστημένο. Καλούμε το λαό να μας στηρίξει και αυτή τη φορά να μη φοβηθεί την ανατροπή» τόνισαν οι υποψήφιοι. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ