21.8.2015 11:44

Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: «Μονόδρομος οι εκλογές» [ΒΙΝΤΕΟ]

«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΤΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ», ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ

«Η Κυβέρνηση οδηγείται σε εκλογές διότι βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο πολιτικό ζήτημα το οποίο έχει δημιουργηθεί».  Με αυτή τη φράση ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, σχολίασε την απόφαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρας σε εκλογές.

«Η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή είναι κυβέρνηση μειοψηφίας η οποία στηρίζεται με την ανοχή αλλότριων πολιτικών δυνάμεων. Επομένως πρόκειται για ένα μείζον πολιτικό ζήτημα το οποίο λύνεται μόνο μέσω εκλογών. Οι εκλογές δεν αποτελούν μοχλό λύσης εσωκομματικών ζητημάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένα παρεμπίπτων πρόβλημα κι αυτό όμως το ζήτημα είναι έτσι όπως το περιέγραψα και βεβαίως να συνυπολογίσουμε ότι η χώρα βρίσκεται σε διαφορετικές πολιτικές συνθήκες απ’ ότι βρέθηκε τον Γενάρη του 2015 και μπροστά στην κατάσταση αυτή η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει νωπή πολιτική εντολή για τις ενέργειες», ανέφερε σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο Χιώτης Βουλευτής. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ