5.3.2012 16:25

Μαζί με τον Π.Σ.Α.ΜΕ.Α., η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Χίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Την αλληλεγγύη και τη στήριξή της στην κινητοποίηση των ατόμων με αναπηρία την ερχόμενη Τετάρτη στα γραφεία του ΙΚΑ, δηλώνει με ανακοίνωσή της η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ Χίου, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα δίκαιο αγώνα κόντρα στην πολιτική των αριθμών που πετάει στα σκουπίδια εκείνους και τις οικογένειές τους.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:  
 
«Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Χίου εκφράζει την αλληλεγγύη της και τη συμπαράσταση της στον αγώνα των ατόμων με αναπηρία και δηλώνει πως θα στηρίξει την κινητοποίηση τους την Τετάρτη στο ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ.  Συμπαραστεκόμαστε όχι μόνο για το δίκιο των ανθρώπων αυτών σχετικά με τη (μη) λειτουργία του ΚΕΠΑ, των επιτροπών, τις δυσμενέστατες οικονομικές επιπτώσεις αλλά και την ταλαιπωρία που έχουν ήδη υποστεί και θα υποστούν ακόμα. Συμπαραστεκόμαστε ταυτόχρονα στον αγώνα αυτό, με το πρόσημο της αντίστασης στη συνολική αντεργατική και αντιλαϊκή επίθεση της πολιτικής που εφαρμόζεται στον τομέα της υγείας, της κοινωνικής πρόνοιας, αλλά και της παιδείας και της εργασίας, θύματα ακριβώς της οποίας είναι και τα άτομα με αναπηρία. Θεωρούμε πως όλες οι αγωνιζόμενες δυνάμεις και συλλογικότητες οφείλουν να στηρίξουν τέτοιους αγώνες και πως όλα τα ρυάκια αντίστασης σε αυτή την ολομέτωπη επίθεση ισοπέδωσης των εργαζομένων και του λαού, οφείλουν να  απαντήσουν και να ενωθούν στην κοινή δράση, σε ένα χείμαρο ρήξης και ανατροπής που θα σαρώσει το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης, την ΕΕ, το ΔΝΤ και το σύνολο της ανθρωποκτόνας πολιτικής που εφαρμόζεται στις πλάτες μας για λογαριασμό του κεφαλαίου, στέλνοντας στα σκουπίδια και στα αζήτητα, κάθε επίδοξο διαχειριστή της ίδιας ή ανάλογης πολιτικής».
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ