23.2.2012 13:48

Και από Πέμπτη… επίσχεση

ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ «ΣΚΛΥΛΙΤΣΕΙΟΥ»

Το κλείσιμο του ταμείου και της γραμματείας των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου, τη συμμετοχή τους στην Παναιγαιακή απεργία της επόμενης Τετάρτης αλλά και την έναρξη επίσχεσης εργασίας κατά πάσα πιθανότητα από την επόμενη Πέμπτη αποφάσισε πριν από λίγο η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο «Σκυλίτσειο».
Οι νοσηλευτές μαζί με τους ιατρούς που σήμερα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ομοσπονδίας τους, απέκλεισαν τον χώρο της εισόδου στο Νοσοκομείο της Χίου, διαμαρτυρόμενοι για τη συρρίκνωση των μισθών τους και τη διαρκή υποβάθμιση.
Μάλιστα αφού σημαιοστόλισαν τα κάγκελα με μαύρες σημαίες σε ένδειξη διαμαρτυρίας, προχώρησαν σε συμβολική πορεία και αποκλεισμό της κυκλοφορίας στην οδό Έλενα Βενιζέλου.
Σε ότι αφορά τους Νοσοκομειακούς Ιατρούς, αναμένεται να συνεχίσουν την απεργία τους και αύριο Παρασκευή, γεγονός όμως που θα κριθεί μέσα στην ημέρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χώρο της συγκέντρωσης των εργαζομένων παρευρέθηκαν τόσο ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χίου Τ. Κώσταλος όσο και ο πρόεδρος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Χίου Γ. Αμπαζής, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους, στον αγώνα των εργαζομένων του «Σκυλίτσειου».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ