7.6.2012 16:24

"Ήρθε η ώρα να μπει στην άκρη το μνημόνιο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Για πατριωτική στάση ευθύνης που θα πρέπει να επιδείξει ο κάθε Έλληνας ψηφοφόρος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου έκανε ο υποψήφιος Βουλευτής της Α’ Πειραιά με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Μελλάς, ο οποίος βρέθηκε στο νησί μας στα πλαίσια Συνέντευξης Τύπου των στελεχών του κόμματος του Π. Καμμένου.

Όπως τόνισε ο ίδιος πρωταρχικός στόχος του κινήματος των Α.Ε., είναι η απαγκίστρωση από το απεχθές χρέος των μνημονίων, που όπως είπε δόλια επέβαλλαν στον ελληνικό λαό τόσο το Ε. Βενιζέλος όσο και ο Α. Σαμαράς.

« Καλώ από εδώ σήμερα τους ακρίτες του ΒορειοΑνατολικού Αιγαίου να μας στηρίξουν στην προσπάθεια που κάνουμε προκειμένου να έρθει ξανά η ανάπτυξη, η αισιοδοξία και το χαμόγελο στον τόπο μας».

Στα τοπικά προβλήματα του νησιού αναφέρθηκε από την πλευρά του ο κ. Μισαηλίδης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βάζοντας ψηλά στην αντζέτα τόσο του θέμα του ΦΠΑ όσο και την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών με τον Ηπειρωτικό κορμό της χώρας.

Συγκινησιακά φορτισμένος από την άλλη εμφανίστηκε ο υπ. Βουλευτής των Α.Ε. Δ. Γκοζγκόζης καλώντας όλους τους Χιώτες να σκεφτούν καλά πριν τις εκλογές στέλνοντας εκτός Βουλής τα κόμματα του μνημονίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ