19.4.2012 15:43

«Ηγεμονική» ψήφο ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ψήφο ανατροπής για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και αναδιάρθρωση στο χώρο της αριστεράς, ζήτησαν σήμερα κατά την παρουσίαση του Ψηφοδελτίου τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τούλα Καλογερά, Μανώλης Στάθης, Μικές Κριμιζής και Αρ. Τύμπας, αναφέρθηκαν στην αναγκαία ενότητα της αριστεράς προκειμένου να ανατραπεί το υπάρχον πολιτικό σύστημα εστιάζοντας κυρίως στις ομιλίες τους, στις πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα και την κοινωνία στην χρεοκοπία.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκ των τεσσάρων υποψηφίων ήταν η τοποθέτηση του Πανεπιστημιακού Αρ. Τύμπα ο οποίος με γλαφυρό τρόπο περιέγραψε την καθημερινότητα της νέας γενιάς τονίζοντας ότι οι νέοι δεν έχουν τίποτα άλλο να περιμένουν από ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα καθώς και από τους εκπροσώπους του.

«Καθημερινά λαμβάνω δεκάδες e-mail από φοιτητές μου που μου ζητάνε συστατικές επιστολές για να φύγουν στο εξωτερικό. Αν φύγουν όμως αυτοί οι νέοι, που αποτελούν την ελπίδα για την πατρίδα μας, για το αύριο του τόπου, τότε θα μείνουν τα λαμόγια. Και εμείς παλεύουμε αυτή την ώρα για να κρατήσουμε αυτά τα παιδιά εδώ», ανέφερε ο κ. Τύμπας.

Τέλος οι υποψήφιοι με το επιχείρημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πια ένα μικρό κόμμα αλλά μία μετρίσιμη πολιτικά δύναμη που φοβίζει τους κυβερνώντες, κάλεσαν τους Χιώτες να στηρίξουν το τοπικό ψηφοδέλτιο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ