22.10.2012 18:37

Η πορεία προς την ενοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Συνέντευξη με πολλαπλούς άξονες παραχώρησε σήμερα από τη Χίο όπου βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Β. Αποστόλου ο οποίος το βράδυ της ίδιας μέρας έδωσε το παρόν στην ανοιχτή Γενική Συνέλευση των μελών και των φίλων του κόμματος στη «Φαίδρα».

 

Όπως ανέφερε ο κ. Αποστόλου στην πορεία προς τη δημιουργία ενός ενιαίου κόμματος που θα έχει όσο το δυνατόν ευρύτερη κοινωνική αποδοχή, είναι αναγκαία η κατάθεση απόψεων όλων των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου στις αρχές Δεκεμβρίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί το κεντρικό συνέδριο του κόμματος στην Αθήνα, να προκύψει ένα κοινωνικά αποδεκτό κείμενο που θα αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία του ενιαίου πολιτικού φορέα.

 

Σύμφωνα με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να δοθεί έμφαση και να αναπτυχθούν οι 5 πέντε πυλώνες της ελληνικής οικονομίας:

 

1)      Αγροτοδιατροφικός τομέας

2)      Τουρισμός

3)      Το ενεργειακό απόθεμα της χώρας

4)      Το σύμπλεγμα Βιομηχανία – Ενέργεια- Τεχνολογία

5)      Ο κατασκευαστικός τομέας

 

Ιδιαίτερη πάντως έμφαση δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και στον τομέα της ναυτιλίας αφού το μέλος του Α. Τύμπας απαντώντας σε σχετική ερώτηση του «π», υπογράμμισε ότι την Παρασκευή συστάθηκε στην Αθήνα η σχετική επιτροπή για τη ναυτιλία και τη νησιωτικότητα στην οποία η Χίος παίζει σημαντικό ρόλο, αφού της έχει αναγνωριστεί αυτό το δικαίωμα, μιας και αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στο χώρο.

 

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ "Π" ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ