22.10.2012 18:37

Η πορεία προς την ενοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Συνέντευξη με πολλαπλούς άξονες παραχώρησε σήμερα από τη Χίο όπου βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Β. Αποστόλου ο οποίος το βράδυ της ίδιας μέρας έδωσε το παρόν στην ανοιχτή Γενική Συνέλευση των μελών και των φίλων του κόμματος στη «Φαίδρα».

 

Όπως ανέφερε ο κ. Αποστόλου στην πορεία προς τη δημιουργία ενός ενιαίου κόμματος που θα έχει όσο το δυνατόν ευρύτερη κοινωνική αποδοχή, είναι αναγκαία η κατάθεση απόψεων όλων των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου στις αρχές Δεκεμβρίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί το κεντρικό συνέδριο του κόμματος στην Αθήνα, να προκύψει ένα κοινωνικά αποδεκτό κείμενο που θα αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία του ενιαίου πολιτικού φορέα.

 

Σύμφωνα με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να δοθεί έμφαση και να αναπτυχθούν οι 5 πέντε πυλώνες της ελληνικής οικονομίας:

 

1)      Αγροτοδιατροφικός τομέας

2)      Τουρισμός

3)      Το ενεργειακό απόθεμα της χώρας

4)      Το σύμπλεγμα Βιομηχανία – Ενέργεια- Τεχνολογία

5)      Ο κατασκευαστικός τομέας

 

Ιδιαίτερη πάντως έμφαση δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και στον τομέα της ναυτιλίας αφού το μέλος του Α. Τύμπας απαντώντας σε σχετική ερώτηση του «π», υπογράμμισε ότι την Παρασκευή συστάθηκε στην Αθήνα η σχετική επιτροπή για τη ναυτιλία και τη νησιωτικότητα στην οποία η Χίος παίζει σημαντικό ρόλο, αφού της έχει αναγνωριστεί αυτό το δικαίωμα, μιας και αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στο χώρο.

 

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ "Π" ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ