16.11.2016 16:33

«Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»

ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για ενδοτισμό και εσκεμμένη  πολιτισμική αλλοίωση του χάρτη και της Κοινωνίας τη Ελλάδας κατηγόρησαν τις Ελληνικές κυβερνήσεις που έχουν χειρισθεί το πρόβλημα των προσφύγων οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης,  κεντρικοί ομιλητές στην συγκέντρωση του κόμματος η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο ξενοδοχείο  Ελληνικό κάστρο. Ο χώρος είχε αποκλειστεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου και δυνάμεις των ΜΑΤ, για να αποφευχθούν επεισόδια με ομάδα αντιδιαδηλωτών η οποία προσπάθησε να προσεγγίσει το χώρο και να καταθέσει τη διαφωνία της με την πολιτική δράση και την κοινωνική πρακτική του Συνδέσμου. Ο  Γιάννης Λαγός υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή δεν ζήτησε  τον αποκλεισμό της περιοχής και ισχυρίστηκε ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου εμπόδισε την πρόσβαση του κόσμου στο χώρο της εκδήλωσης.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση έχει ξεπουλήσει την Ελλάδα, υπενθύμισε στο ακροατήριο  ότι το κόμμα του  έχει καταθέσει σχέδιο νόμου που μπορεί να λύσει το πρόβλημα των προσφύγων, κάλεσε την κυβέρνηση να διώξει τους διώξει από τα νησιά και την Ελλάδα  και υπενθύμισε στους ψηφοφόρους του Συνδέσμου ότι πρέπει  να είναι έτοιμοι για εκλογικό αιφνιδιασμό. Χαιρετισμό απηύθυνε Ευρωβουλευτής του Φλαμανδικού Εθνικιστικού Κόμματος

Εγκλωβίστηκαν

Οι διαδηλωτές που πραγματοποίησαν αντιφασιστική  πορεία και συγκέντρωση εγκλωβίστηκαν από μονάδα των ΜΑΤ μπροστά στο κτίριο της πρώην Λέσχης Αξιωματικών και δεν κατάφεραν να φτάσουν στο Ελληνικό Κάστρο.

Ακολούθησε σύντομη διαπραγμάτευση, η Αστυνομία δεν τους επέτρεψε να πλησιάσουν στο ξενοδοχείο που βρισκόταν σε εξέλιξη η συγκέντρωση του Συνδέσμου, οι διαμαρτυρόμενοι εξέφρασαν με συνθήματα την αντίθεση τους στην πολιτική και κοινωνική πρακτική του Συνδέσμου και μετά από μια ώρα αποχώρησαν ήσυχα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ