13.3.2012 9:55

Χωρίς αγροτικό ιατρό η Συκιάδα

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ INTERNET

Χωρίς αγροτικό ιατρό μένει από σήμερα το πρωί το χωριό της Συκιάδας, αφού ένα πρόβλημα στη σύνδεση του αγροτικού ιατρείου με το διαδίκτυο δεν επιτρέπει τη συνταγογράφηση φαρμάκων παρά τις εξετάσεις. Όπως ανέφερε σήμερα το πρωί στο www.politischios.gr, το μέλος του τοπικού συμβουλίου και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκιάδας Κ. Μούνδουλα, το πρόβλημα αν και έχει επισημανθεί στον δήμο και προσωπικά στον δήμαρχο Π. Λαμπρινούδη δεν έχει γίνει κάποια ενέργεια για την αποκατάστασή του. Αποτέλεσμα αυτού είναι η ταλαιπωρία των ηλικιωμένων κατοίκων αφού καλούνται να μεταβαίνουν στο γειτονικό χωριό της Λαγκάδας για τη συνταγογράφηση.

«Πείτε μου πως είναι δυνατόν οι ηλικιωμένοι και οι συνταξιούχοι χωρίς μεταφορικό μέσο να πάνε στη Λαγκάδα, την ίδια ώρα που δυσκολεύονται να φθάσουν μέχρι το κοινοτικό γραφείο», κατέληξε η ίδια σε δηλώσεις της στον «π», καλώντας την υπηρεσία μηχανογράφησης του δήμου να επέμβει άμεσα ώστε να μη συνεχιστεί η ταλαιπωρία των κατοίκων.

Πάντως απορίας άξιο είναι το χρονικό διάστημα που χρειάζονται οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου για να επιλύσουν ένα τυπικό πρόβλημα το οποίο όμως ταλαιπωρεί δεκάδες ηλικιωμένους και όχι μόνο συμπολίτες μας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Κ. ΜΟΥΝΔΟΥΛΑ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ