13.3.2012 9:55

Χωρίς αγροτικό ιατρό η Συκιάδα

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ INTERNET

Χωρίς αγροτικό ιατρό μένει από σήμερα το πρωί το χωριό της Συκιάδας, αφού ένα πρόβλημα στη σύνδεση του αγροτικού ιατρείου με το διαδίκτυο δεν επιτρέπει τη συνταγογράφηση φαρμάκων παρά τις εξετάσεις. Όπως ανέφερε σήμερα το πρωί στο www.politischios.gr, το μέλος του τοπικού συμβουλίου και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκιάδας Κ. Μούνδουλα, το πρόβλημα αν και έχει επισημανθεί στον δήμο και προσωπικά στον δήμαρχο Π. Λαμπρινούδη δεν έχει γίνει κάποια ενέργεια για την αποκατάστασή του. Αποτέλεσμα αυτού είναι η ταλαιπωρία των ηλικιωμένων κατοίκων αφού καλούνται να μεταβαίνουν στο γειτονικό χωριό της Λαγκάδας για τη συνταγογράφηση.

«Πείτε μου πως είναι δυνατόν οι ηλικιωμένοι και οι συνταξιούχοι χωρίς μεταφορικό μέσο να πάνε στη Λαγκάδα, την ίδια ώρα που δυσκολεύονται να φθάσουν μέχρι το κοινοτικό γραφείο», κατέληξε η ίδια σε δηλώσεις της στον «π», καλώντας την υπηρεσία μηχανογράφησης του δήμου να επέμβει άμεσα ώστε να μη συνεχιστεί η ταλαιπωρία των κατοίκων.

Πάντως απορίας άξιο είναι το χρονικό διάστημα που χρειάζονται οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου για να επιλύσουν ένα τυπικό πρόβλημα το οποίο όμως ταλαιπωρεί δεκάδες ηλικιωμένους και όχι μόνο συμπολίτες μας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Κ. ΜΟΥΝΔΟΥΛΑ

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ