25.2.2012 23:11

Γύρισαν με γεμάτες αποσκευές

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΙΜΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥΚΕΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με τη συμμετοχή περίπου 150 τουριστικών πρακτόρων από τη γειτονική Σμύρνη, ολοκληρώθηκε σήμερα το βράδυ η παρουσίαση του πασχαλινού εθίμου του Ρουκετοπόλεμου του Βροντάδου στα γειτονικά παράλια της Μικράς Ασίας.
Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Hilton της Σμύρνης, παρέστησαν ο δήμαρχος και ο νομάρχης Σμύρνης, ο δήμαρχος του Τσεσμέ, ο πρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου της Σμύρνης, ενώ την εμφάνισή του έκανε και ο Έλληνας Γενικός Πρόξενος της Σμύρνης Θ. Τσακίρης που με ιδιαίτερη συγκίνηση αναφέρθηκε στα Ελληνικά νησιά και τα έθιμά τους.
Την Ελληνική αποστολή, που είχε αναλάβει και την πρωτοβουλία για την ημερίδα, εκπροσώπησαν ο δήμαρχος Χίου Π. Λαμπρινούδης, αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου της Χίου, ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος τουριστικής προβολής Κ. Μούνδρος καθώς και η υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων του δήμου Ρ. Δαμήγου.
Από την εκδήλωση όπως ανέφεραν τα στελέχη της ελληνικής αντιπροσωπείας, όλοι έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων δίνοντας τις διαβεβαιώσεις τους ότι θα εκμεταλλευτούν άμεσα και στο έπακρο την ανεξερεύνητη τουριστική αγορά της Χίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του Έλληνα ομογενή διευθυντή του ξενοδοχείου  Hilton της Σμύρνης, Θ. Καλαμάρη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ