24.2.2012 18:02

Εξαφανίστηκε 27χρονη Χιώτισσα

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ "Π" Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ

Μία περίεργη υπόθεση καλείται να εξιχνιάσει εδώ και 3 ημέρες η υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Χίου, αναφορικά με την εξαφάνιση μίας 27χρονης Χιώτισσας από την περιοχή του Καρράδειου στο κέντρο της πόλης.
Όπως ανέφερε μιλώντας στον «π» η μητέρα της 27χρονης Μαρίας Κασάπα, η κόρη της την ημέρα της εξαφάνισης δεν έδειξε κάποιο σημάδι ανησυχίας.
«Το πρωί της Τρίτης, πήγε τον 9χρονο γιο της στο σχολείο. Η ώρα περνούσε και δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής. Περίμενα μέχρι αργά το βράδυ, το κινητό της ήταν κλειστό. Περίμενα μέχρι τα μεσάνυχτα και δεν φάνηκε. Αφού πέρασε και η νύχτα της Τρίτης αποφάσισα να πάω στην αστυνομία. Ήλπιζα ότι δεν θα χρειαζόταν όμως μέχρι και την ώρα που πήγα στην Ασφάλεια δεν είχα καμία επικοινωνία μαζί της», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η 27χρονη Μαρία Κασάπα (οι φίλοι της τη φώναζαν Μάρω), είχε λεπτό σωματότυπο, καστανά μάτια, μαύρα μαλλιά και φορούσε μαύρα ρούχα ενώ κρατούσε και μία σακούλα στο χέρι.
Παράκληση από τη μητέρα της, όποιος γνωρίζει το παραμικρό να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο: 6948268617
UPDATE: 18:45
Με την υποδιεύθυνση ασφαλείας Χίου, επικοινώνησε πριν λίγη ώρα η 27χρονη δηλώνοντας στους αστυνομικούς ότι χαίρει άκρας υγείας. Μάλιστα η ίδια ανέφερε ότι οι λόγοι που την ανάγκασαν να φύγει από το νησί είναι καθαρά προσωπικοί και έχουν να κάνουν με το οικογενειακό περιβάλλον. "Έπρεπε να πάρω μερικές αποφάσεις και να ηρεμήσω", φέρεται ότι είπε η ίδια στους αστυνομικούς χωρίς να δώσει επιπλέον στοιχεία για το που βρίσκεται και πότε προτίθεται να γυρίσει πίσω στη Χίο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ