2.9.2015 16:27

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ ο Κ. Τριαντάφυλλος

ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΚΑΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΧΛΩΜΟΥΔΗ

Δύο από τις συνολικά τέσσερις υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο κλείδωσαν μετά τη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος το βράδυ της Τρίτης στο Δημαρχείο Χίου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά επικεφαλής του ψηφοδελτίου τοποθετείται ο πρώην Βουλευτής Χίου Κ. Τριαντάφυλλος ενώ ο Κ. Χλωμούδης αποδέχτηκε σήμερα την 4η τιμητική θέση στο τοπικό ψηφοδέλτιο.

Την ίδια ώρα ανοιχτές παραμένουν οι άλλες δύο θέσεις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι γίνεται προσπάθεια ανεύρεσης υποψηφίου από τη Δημοκρατική Αριστερά με δεδομένο ότι τα δύο κόμματα θα συνεργαστούν σε επίπεδο εκλογών μέσα από κοινή κάθοδο με την ονομασία «Δημοκρατική Συμπαράταξη».

«Θα επανεκλέξουμε βουλευτή»

Λίγες ώρες μετά την αποδοχή της πρότασης ο Κ. Χλωμούδης άνοιξε τα χαρτιά του στο facebook τονίζοντας ότι οι πιθανότητες επανεκλογής βουλευτή από το ΠΑΣΟΚ στη Χίου είναι πολλές.

«Στη Χίο κρατήσαμε ζωντανή, σε πράγματι δύσκολους και "μοναχικούς" καιρούς, την ελπίδα για την μεγάλη σοσιαλδημοκρατική παράταξη, για την σύγκλιση της ευρωπαϊκής κεντροαριστεράς και του ριζοσπαστικού πολιτικού κέντρου.
Τώρα οι εξελίξεις διαμορφώνουν καλύτερα δεδομένα για τις δυνατότητες αυτής της προοπτικής και στο νησί μας...
Ενότητα και με ενθουσιασμό λοιπόν για την προσπάθεια αυτή. Οι πολίτες, άνδρες και γυναίκες, προφανώς αξιολογούν τα αποτελέσματα των επιλογών τους σε προηγούμενες εκλογές και σήμερα αποτιμούν θετικά τη συνεπή συμβολή μας στη δύσκολη αυτή πολιτικά περίοδο»,
ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ