2.4.2012 8:40

Έκλεψαν μαστίχι 10.000 ευρώ

ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Φτερά έκαναν 120 κιλά μαστίχα από αποθήκη οικείας στην Ελάτα, αφού σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στο Α.Τ. Καλαμωτής ο ιδιοκτήτης του σπιτιού Ν. Γδύσης, τις πρώτες πρωινές ώρες, άγνωστοι μπήκαν μέσα στην αποθήκη και αφού διέρρηξαν την πόρτα πήραν την ποσότητα μαστιχιού, η οποία κοστολογείται περί τα 10.000 ευρώ.
«Οι γείτονες είπαν ότι στη 01.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής άκουσαν τα σκυλιά να γαβγίζουν. Μέσα στο σπίτι εκείνη την ώρα  ήταν η μητέρα μου και η αδερφή μου αλλά δυστυχώς δεν κατάλαβαν τίποτα» ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στον «π», χαρακτηρίζοντας παράλληλα τους δράστες ως «συστημένους», αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του λίγοι ήξεραν το μέρος φύλαξης του μαστιχιού.
«Το τελευταίο διάστημα έχει παραγίνει το κακό στο χωριό. Δεν κλέβουν μαστίχα αλλά έχουν αδειάσει πολλά ντεπόζιτα και δεξαμενές με πετρέλαιο, από τις ταράτσες των σπιτιών. Είμαστε απροστάτευτοι», κατέληξε ο ίδιος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο μετά την καταγγελία έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος της Καλαμωτής οι οποίοι πήραν τα δαχτυλικά αποτυπώματα αλλά και άλλα στοιχεία που πιθανόν να οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ