17.3.2012 14:18

Εκλέγουν αντιπροσώπους στην ΠΟΕ-ΟΤΑ

ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ 41ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ

 
Με την ανάδειξη αντιπροσώπων στο 41ο συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 24 έως τις 27 Απριλίου ασχολήθηκε χθες το μεσημέρι η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο Δήμο που συνεδρίασε στον δεύτερο όροφο του Ομηρείου.
Ο πρόεδρος του τοπικού συλλόγου Αλ. Γαϊτάνος αναφερόμενος στους λόγους για τους οποίους είναι σημαντικές οι εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων ανέφερε ότι μέσα σε μία δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και τους εργαζόμενους η συμμετοχή των υπαλλήλων στις συλλογικές διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος συνεισφέρει στη δημιουργία ενός τείχους προστασίας απέναντι στην ισοπεδωτική κυβερνητική πολιτική.
Έτσι μετά την εισήγηση του ίδιου για τις ημερομηνίες συλλογής υποψηφιοτήτων και εκλογών ακολούθησε η εισήγηση της Δέσποινας Χωριατάκη η οποία τελικά και έγινε δεκτή από την καθολική πλειοψηφία των παρευρισκομένων.
Τελικά με βάση τη δεύτερη πρόταση αποφασίστηκε η τριμελής εφορευτική επιτροπή που θα απαρτίζεται από τους Γ. Γκιουβέτση, Αγγ. Παχουνδάκη και Αγγ. Καστάνου να συλλέξει τις υποψηφιότητες μέχρι την Πέμπτη 29 Μαρτίου και να διενεργηθούν εκλογές την επόμενη ημέρα δηλαδή την Παρασκευή 30 Μαρτίου.
Την ίδια ώρα πάντως πολλές για μία ακόμη φορά ήταν οι διαμαρτυρίες προς την πλευρά του προέδρου για τη μη ενημέρωση όλων των υπαλλήλων. Χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης κατάστασης είναι το γεγονός ότι η αίθουσα διαλέξεων στον 2ο όροφο του Ομηρείου ήταν κατά το ήμισυ γεμάτη επιβεβαιώνοντας τις φωνές που κάνουν λόγο για λάθος χειρισμούς από την πλευρά του Διοικητικού Συμβουλίου του τοπικού συλλόγου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ