5.1.2015 18:59

Δημόσιος διάλογος επιπέδου [ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Προφητική των όσων θα ακολουθήσουν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης ήταν η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπή της Δευτέρας με κύριο θέμα τα ανταποδοτικά τέλη.

Ο σχολιασμός του Στρ. Γδύση για την κατάσταση που επικρατούσε στα χωριά και την πόλη σε επίπεδο καθαριότητας επί δημοτικής αρχής Λαμπρινούδη ήταν η πρώτη αφορμή για τον καυγά που ακολούθησε.

Με τον Π. Λαμπρινούδη να χαρακτηρίζει τον αντιδήμαρχο επικίνδυνα άσχετο και τον Στ. Καμπούρη να συμπληρώνει τον χαρακτηρισμό «ξερόλας», η κατάσταση ξέφυγε.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο με την παρέμβαση του αντιδημάρχου καθαριότητας Γ. Μπελέγρη που επέστρεψε τους χαρακτηρισμούς στους συμβούλους της αντιπολίτευσης.

«Εδώ δεν κάνουμε ασφάλειες, εδώ κάνουμε πολιτική» ήταν μία ακόμη φράση του Στ. Καμπούρη προς τον Γ. Μπελέγρη για να λάβει την απάντηση ότι δεν μιλάει σε 8χρονα παιδιά του Δημοτικού αλλά σε συμβούλους.

Στο σήριαλ της Οικονομικής Επιτροπής έδωσε συνέχεια και ο Π. Λαμπρινούδης που απευθυνόμενος στον Στρ. Γδύση είπε: «Όπως φαίνεται θα φύγετε από τα έδρανα αδιάβαστοι» ενώ συνέχισε κάνοντας αναφορές στη δημοτική αρχή για έλλειψη τσίπας με αφορμή την επαναφορά του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ