13.3.2012 17:41

Δάκρυσε η ναυτοσύνη

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ ΣΤΟΝ ΚΑΠ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΙΟΜΕΛΟ

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα το μεσημέρι φίλοι, συγγενείς και κομματικά στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος στον καπετάν Νικόλα Γιόμελο που έφυγε χθες πλήρης ημερών στα 84 χρόνια του.

Μέσα σε έντονη συγκινησιακή ατμόσφαιρα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στην πρώτη του γνωριμία με τον Ν. Γιόμελο από την εποχή που ήταν ακόμη διάκονος της Ιεράς Μητρόπολης Χίου, τονίζοντας ότι σε όλη του τη ζωή υπήρξε παράδειγμα ανθρωπιάς και ανιδιοτελούς προσφοράς.

Με τρεμάμενη φωνή το στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος Γιάννης Αμπαζής εκφώνησε τον αποχαιρετιστήριο λόγο ο οποίος εστιάστηκε στην προσωπική και συνδικαλιστική δράση του εκλιπόντος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εξόδιο ακολουθία παρέστη σύσσωμη η πολιτική και συνδικαλιστική ηγεσία του τόπου ενώ βροντερό παρόν έδωσαν και τα ναυτικά σωματεία του νησιού.

Ο αείμνηστος Καπ. Ν. Γιόμελος ενταφιάστηκε λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα στην Ιερά Μονή Μερσινιδίου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ