16.9.2016 11:38

Αποχωρεί από τη συμφωνία των 9 σημείων για το μεταναστευτικό ο Στ. Κάρμαντζης

«Ο ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ», Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΡ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

Βαλτώνει πριν καν ξεκινήσει να εφαρμόζεται η περιβόητη συμφωνία των 9 σημείων μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου και Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής, με το Στ. Κάρμαντζη να ανακοινώνει μέσω Facebook ότι αποχωρεί αφήνοντας «Συριζαίους, Νεοδημοκράτες και Δημοτικούς Συμβούλους» να λύσουν το πρόβλημα.

Μάλιστα για τους ίδιους αναφέρει ότι «αντί να απολογούνται στην κοινωνία και στους πολίτες της Χίου, θεώρησαν ότι είναι ευκαιρία να με πλήξουν πολιτικά και ηθικά».

Η απάντηση Καλογήρου

Ενήμερη για το θέμα ήταν και η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χρ. Καλογήρου που ερωτώμενη από τον «π» για το εάν η συμφωνία είναι σε ισχύ μετά την αποχώρηση του Στ. Κάρμαντζη σημείωσε: «Ο κύριος Κάρμαντζης έχει διατυπώσει την προσωπική του θέση».

Η ανάρτηση του Στ. Κάρμαντζη

"Αγαπητοί μου, συμπατριώτισσες και συμπατριώτες!

Τις τελευταίες ημέρες γνωστά παπαγαλάκια της Χίου διαφόρων αποχρώσεων και ορκισμένοι εχθροί μου σπέρνουν διάφορα σχετικά με την δική μου συμμετοχή στην πρόσκληση του κ. Μουζαλα για το γνωστό μπάχαλο της Χίου μας με τις υποδομές και τις ροές των ανθρωπίνων καραβανιών από τα απέναντι παράλια και την παραμονή τους με ανεξέλεγκτες καταστάσεις στην Χίο όλο αυτό το διάστημα!

Η δημόσια θέση μου ήταν και είναι να φύγει και ο τελευταίος πρόσφυγας μετανάστης η όπως και αν λέγονται από την Χίο και να ξαναβρεί ο τόπος μας την γαλήνη την τάξη και την ηρεμία του!

Αυτό που παίζεται εις βάρος μου είναι ότι άλλαξα στάση ότι έκανα κωλοτούμπα ότι συμφώνησα δήθεν διάφορα και αλλά πολλά! Εξήγησα σε συνέντευξη που έδωσα τις καθαρές θέσεις μου για το καλό του τόπου μου και των ανθρώπων μας!

Τι συμφέρον έχω αλήθεια για να αλλάξω θέση; Εγώ παρέδωσα βουλευτική έδρα για να είμαι συνεπής σ’ αυτό που υποσχέθηκα χωρίς να υπολογίζω κόστος η αξιώματα και ενώ μπορούσα να κάνω χίλιες κωλοτούμπες!

Αλήθεια τι πολιτικό η άλλο κέρδος έχω για να αλλάξω στάση!

Η ευθύνη απέναντι σε εσάς με τρόμαξε για αυτά που μπορεί να ακολουθήσουν και θεώρησα ότι έπρεπε να σταθώ όρθιος βοηθώντας στην διαχείριση του προβλήματος αφού δεν ειναι σε θέση αυτοί που το δημιούργησαν και το διαχειρίστηκαν να το λύσουν!

Συριζαίοι νεοδημοκράτες δημοτικοί σύμβουλοι κλπ γνωστοί και μη εξαιρετέοι αντί να απολογούνται στην κοινωνία και στους πολίτες της Χίου θεώρησαν ότι είναι ευκαιρία να με πλήξουν πολιτικά και ηθικά!

Ε λοιπόν όχι κύριοι! Να πάτε να το λύσετε το πρόβλημα εσείς!

Εγώ ούτε αρμοδιότητα έχω ούτε και ευθύνη! Εσείς όλοι οι προαναφερόμενοι έχετε βαρύτατες ευθύνες και πρέπει να απολογηθείτε στον λαό της Χίου! Δεν έχετε δε ούτε τσίπα ούτε και ντρέπεστε! Ανικανότητα δημαγωγία λαϊκισμός και ψέματα! Να τα λουστείτε κύριοι και να απολογηθείτε εσείς για τα επερχόμενα δεινά! Εγώ δεν συμμετέχω πλέον και αποχωρώ από οιαδήποτε συζήτηση και απόφαση! Κανένα δελτίο τύπου δεν με δεσμεύει και καμιά συμφωνία δεν έκανα πέρα από αυτό που συμφέρει τον τόπο μου και τους ανθρώπους μας! Η διαδρομή μου είναι κρυστάλλινη και καμιά πολιτική η άλλη μαϊμού κρυφή η φανερή δεν μπορεί να την πλήξει!

Λύστε τα κύριοι εσείς που έχετε την ευθύνη, βγείτε από τους κρυψώνες σας και μην κρύβεστε πίσω από το δάκτυλο σας και πίσω από τίμιες και καθαρές πλάτες! Μέχρι εδώ! Τελεία και παύλα!".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ