2.3.2017 22:25

Το «αντίο» του Κλέαρχου Χρύση στο Δημοτικό Συμβούλιο [ΒΙΝΤΕΟ]

ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Σε κλίμα συγκίνησης, με τους τόνους να κρατούνται χαμηλά από όλες τις πλευρές, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του παρόντος δημοτικού σχήματος υπό την προεδρεία του Κλέαρχου Χρύση.

Ο απερχόμενος πρόεδρος που παρέδωσε τη σκυτάλη στον Γιάννη Γεωργιάδη, ευχαρίστησε τον προκάτοχό του Στέλιο Καμπούρη για τη στήριξή του, τους υπαλλήλους του Δήμου για την αναβάθμιση και την υλοποίηση καινοτόμων δράσεων όπως οι ζωνταντές μεταδόσεις των συνεδριάσεων καθώς και τα στελέχη του γραφείου του Νίκη Κούτσουρα και Δημήτρη Σιταρένιο.

Ξεχωριστό «ευχαριστώ» απηύθυνε στην προϊσταμένη του γραφείου του Αγγελική Παχουνδάκη, την οποία χαρακτήρισε «θησαυρό» για τον Δήμο λέγοντας ότι: «χωρίς τη βοήθειά της δεν θα μπορούσε το σώμα να συνεδριάζει άρτια και οι φάκελοι να είναι τόσο πλήρεις».

Τέλος ευχήθηκε καλή θητεία στον νέο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Γεωργιάδη.

«Θα συνεχίσω να είμαι καθημερινά στο πλευρό των δημοτών της Χίου και ειδικά της περιοχής μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου», είπε καταχειροκροτούμενος. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ