18.3.2012 15:15

Ανέλπιστη συμμετοχή

• “ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ”, ΛΕΕΙ Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΧΙΟΥ

Πάνω από 850 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ προσήλθαν μέχρι και αυτή την ώρα (14:00) στα έξι εκλογικά κέντρα που έχουν στηθεί σε όλη τη Χίο, προκειμένου να εκλέξουν το νέο πρόεδρο του Κόμματος Ευ. Βενιζέλο.

Για ανέλπιστη προσέλευση σε μία δύσκολη συγκυρία για το κόμμα, έκανε λόγο ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χίου Ηλ. Κλεισσάς ο οποίος ανέφερε ότι ο στόχος που είχε θέσει εξ αρχής η επιτροπή για την προσέλευση τουλάχιστον των 2/3 που είχαν ψηφίσει στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές, είναι εφικτός.

«Έχουμε ξεπεράσει τα 850 άτομα. Στόχος μας είναι να φθάσουμε τους 1500 γεγονός που θεωρούμε εφικτό. Η διαδικασία κυλάει χωρίς πρόβλημα, ενώ έχουμε δώσει παράταση μίας ώρας στις κάλπες και έτσι θα κλείσουν στις 6 και όχι στις 5 το απόγευμα, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί», ανέφερε ο κ. Κλεισσάς ενώ κατέληξε λέγοντας ότι η 18η Μαρτίου σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για το ΠΑΣΟΚ και τον κόσμο του.

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΧΙΟΥ ΗΛ. ΚΛΕΙΣΣΑ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ