25.2.2015 20:13

Άναψε φωτιές η λειτουργικότητα του φράγματος

ΑΙΤΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ «π» ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΚΑΤΡΑΡΗ

Με βαριές εκφράσεις από την πλευρά του συνδυασμού Λαμπρινούδη προς το πρόσωπο του Αντιδημάρχου Στρ. Γδύση συνοδεύτηκε η συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη λειτουργικότητα του φράγματος του Κατράρη με αφορμή το πρόσφατο ρεπορτάζ του «π».

Πρώτος ο Στ. Καμπούρης ζήτησε από τον αντιδήμαρχο να εξηγήσει τα περί μη λειτουργικότητας του φράγματος για να ακολουθήσει μία συζήτηση που τελικά οδήγησε στην έκρηξη του πρώην Δημάρχου Χίου.

«Φέτος και μόνο τις τελευταίες ημέρες το φράγμα απέδωσε επαρκείς ποσότητες νερού. Όμως αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα γιατί η φετινή χρονιά έχει αποδώσει πολύ περισσότερο νερό. Αν δούμε τα προηγούμενα χρόνια το φράγμα έχει τη μισή αποδοτικότητα απ’ ότι κανονικά θα έπρεπε», ανέφερε ο κ. Γδύσης.

Τα λεγόμενα του αντιδημάρχου προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του Π. Λαμπρινούδη που απευθυνόμενος προς τον Στρ. Γδύση είπε «Ο άνθρωπος είναι πραγματικά άσχετος. Δεν ξέρει τι του γίνεται», προκαλώντας στην αίθουσα αναστάτωση.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γδύσης απαξιώνει έργα της προηγούμενης δημοτικής ή νομαρχιακής αρχής. Εμείς ουδέποτε είχαμε ανάμειξη στο έργο. Οι υπηρεσίες έκαναν αυτά που προβλέπονταν», κατέληξε ο πρώην Δήμαρχος. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ