23.4.2015 10:36

Άγρια κόντρα Μυριαγκού - Σκούφαλου στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου [ΒΙΝΤΕΟ]

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Σε άγρια κόντρα μεταξύ του Μάρκου Σκούφαλου και του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου μετατράπηκε το θέμα της πιστής τήρησης των χρονικών ορίων με βάση τα οποία τοποθετείται ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος.

Όταν ο τελευταίος ανέλαβε καθήκοντα προεδρεύοντος έπειτα από την ολιγόλεπτη αποχώρηση του Κλέαρχου Χρύση τα πνεύματα οξύνθηκαν απότομα με αφορμή την παρότρυνση του Β. Μυριαγκού στον επικεφαλής της ΛΑΣ να ολοκληρώσει την εισήγησή του εντός τριών λεπτών.

«Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι πολιτικό όργανο. Εσύ βιάζεσαι να πας σπιτάκι σου, όμως εδώ παίρνουμε αποφάσεις που επηρεάζουν τον χιώτικο λαό. Δεν δεχόμαστε τροχονόμο στις λέξεις και στις εκφράσεις μας», είπε σε έντονο ύφος ο κ. Σκούφαλος.

Άμεση ήταν η απάντηση του Β. Μυριαγκού που απευθυνόμενος στον επικεφαλής της ΛΑΣ είπε: «Τέτοια είναι η δημοκρατική σου ευαισθησία. Την άλλη φορά να μας φέρεις και τους συντρόφους σου να σταματήσουν τη διαδικασία».

Η συζήτηση για το ΣΧΟΑΠ των Καμποχώρων σταμάτησε με τη φράση του Β. Μυριαγκού «Πέντε λεπτά διακοπή για να ησυχάσει ο τραμπούκος του Δημοτικού Συμβουλίου» και τον Μ. Σκούφαλο να ανταπαντά «πρόσεχε καλά τι λες γιατί έχω και άλλους κώδικες ειδικά αν πρόκειται για παιδάκια σαν κι εσένα». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ