2.3.2016 19:59

Άγρια κόντρα και αλληλοκατηγορίες στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου [BINTEO]

ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Διαστάσεις σύρραξης μεταξύ των συμβούλων της συμπολίτευσης και του συνδυασμού Λαμπρινούδη, έλαβε η ερώτηση του Στέλιου Καμπούρη σχετικά με τη χρήση του υπηρεσιακού αυτοκινήτου του αντιδημάρχου Γιώργου Μπελέγρη. Στην ερώτησή του ο κ. Καμπούρης διερωτήθηκε για ποιο λόγο ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο του Δήμου για να πηγαινοέρχεται στο χωριό του ενώ ζήτησε από τον Δήμαρχο να δικαιολογήσει την παρουσία του Γ. Μπελέγρη με το αυτοκίνητο του Δήμου σε κηδεία συμπολίτη μας στον Κέραμο.

Η ερώτηση του Στέλιου Καμπούρη, προκάλεσε την αντίδραση του αντιδημάρχου που με τη σειρά του κατήγγειλε προεκλογικές αναθέσεις έργων, αναφερόμενος μάλιστα στην περίπτωση συντήρησης ανελκυστήρα στα Καμπόχωρα, διερωτώμενος σε ποιο δημοτικό κτίριο υπάρχει ασανσέρ στη συγκεκριμένη περιοχή.

Σε κλάσματα δευτερολέπτου η αίθουσα μετατράπηκε σε ανοιχτό πεδίο μάχης, με τη φράση του Π. Λαμπρινούδη προς τον Γ. Μπελέγρη: «Έχει παραμεγαλώσει, έχεις πάρει φόρα και πρόσεξε γιατί θα βρεθείς στραπατσαρισμένος», να εκλαμβάνεται ως ευθεία απειλή για τη σωματική ακεραιτότητα του αντιδημάρχου, ενώ ακολούθησαν και αλληλοκαταγγελίες για ανασφάλιστους εργαζομένους του Δήμου.

Να σημειωθεί ότι σε ανύποπτο χρόνο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, αναγνώστηκε η σχετική απόφαση του Δ.Σ. κατά την οποία αποφασίζονταν η ανάθεση του έργου της συντήρησης και της πιστοποίησης ανελκυστήρων στα πρώην Δημαρχεία Μαστιχοχωρίων, Αγίου Μηά και πρώην ξενοδοχείου "Απόλλων" καθώς και στα κτρίρια της οδού Οινοπίωνος και του κτιρίου της οδού Δημοκρατίας 6. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ