6.3.2012 10:01

48ωρο λουκέτο Πέμπτη και Παρασκευή

• ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Νέα 48ωρη απεργία Πέμπτη και Παρασκευή αποφάσισε χθες το βράδυ η Γενική Συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χίου, ακολουθώντας με αυτόν τον τρόπο τη γραμμή του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Όπως ανέφερε σήμερα το πρωί μιλώντας στο politischios.gr ο πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου Θ. Νικολαϊδης, η ενέργεια αυτή έρχεται ως φυσικό επακόλουθο της δραματικής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει οι φαρμακοποιοί, μετά την ψήφιση των εφαρμοστικών νόμων του μνημονίου.
«Λέμε όχι στην υποβάθμιση της φαρμακευτικής περίθαλψης, απαιτούμε την ενίσχυση της ρευστότητας των φαρμακείων καθώς και την άμεση αποπληρωμή των οφειλών όλων των ασφαλιστικών ταμείων», ανέφερε ο κ. Νικολαϊδης τονίζοντας παράλληλα ότι τίθεται ξεκάθαρα πλέον θέμα βιωσιμότητας των Φαρμακείων .
Παράλληλα ο ίδιος ανακοίνωσε εντατικοποίηση των κινητοποιήσεων από την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και θα συνεδριάσει εκ νέου το συλλογικό όργανο των Φαρμακοποιών.
Ακούστε παρακάτω τη δήλωση του Θ. Νικολαϊδη στον "π"

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ