9.5.2023 13:19

Ποιος κοροϊδεύει ποιον για το «Πρέβελης»;

Ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης διαβεβαιώνει με δελτίο Τύπου ότι το «Πρέβελής» θα δρομολογηθεί ξανά στο Βόρειο Αιγαίο εντός λίγων ημερών σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρείας

Ερωτηματικά για το τι τελικά ισχύει με τη δρομολόγηση του πλοίου «Πρέβελης» στο Βόρειο Αιγαίο, προκαλεί νεότερο δελτίο Τύπου του υποψηφίου Βουλευτή Δωδεκανήσου με τη Ν.Δ. Βασίλειου Υψηλάντη.

Και αυτό γιατί, τη στιγμή που ο υποψήφιος Βουλευτής Νότης Μηταράκης διαβεβαίωνε ότι το «Πρέβελης» θα εκτελούσε μόλις ένα δρομολόγιο και στη συνέχεια θα αποσύρονταν οριστικά από τη γραμμή του Βορείου Αιγαίου με προορισμό τα Δωδεκάνησα, ο συνάδελφός του υποψήφιος Βουλευτής με τη Ν.Δ. διαβεβαιώνει με Δ.Τ. για το ακριβώς αντίθετο.

Συγκεκριμένα ο κ. Υψηλάντης, μέσα από ενημέρωσή του σημειώνει ότι έκανε παρέμβαση στη Blue Star εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για την επαναδρομολόγηση στις γραμμές της Δωδεκανήσου του 45χρονου πλοίου «Πρέβελης».

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το γεγονός ότι ο κ. Υψηλάντης αναφέρει και μάλιστα δημόσια ότι έλαβε διαβεβαιώσεις ότι το «Πρέβελης» θα παραμείνει στα Δωδεκάνησα για λίγες ημέρες, μέχρι τον δεξαμενισμό και τη συντήρηση των πλοίων της Blue Star, και στη «συνέχεια θα δρομολογηθεί στο Βόρειο Αιγαίο».

Τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ