18.10.2013 16:26

Ζητούνται…. ΦΙΛΟΙ!!!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΜΕΑ

Η έλλειψη κοινωνικής πολιτικής σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες κάνει τον Παγχιακό Σύλλογο ΑΜΕΑ να απευθύνει ανοικτό κάλεσμα στην κοινωνία της Χίου για την εξεύρεση εθελοντών που θα συνδράμουν και θα βοηθήσουν όλες τις δράσεις του συλλόγου και των μελών του.
Ο  Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες δημιουργεί ένα  δίκτυο αλληλεγγύης και εξυπηρέτησης των ατόμων με ειδικές ανάγκες και των οικογενειών τους και καλεί όλους εμάς να  γίνουμε μέλη της Ομάδας Φίλων του Συλλόγου.

    Κεντρικός στόχος στη παρούσα χρονική στιγμή είναι η δημιουργία μιας ομάδας ανθρώπων  ανεξαρτήτου επαγγελματικής κατάρτισης, ευαισθητοποιημένων και πρόθυμων να αφιερώσουν εθελοντικά μέρος της καθημερινότητάς τους για την κάλυψη άμεσων αναγκών μελών του Συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα, συνοδεύοντας Άτομα με Αναπηρία  σε εξόδους και ιατρικά ραντεβού (ιατρούς, νοσοκομεία, κλπ.), επιβλέποντας και κρατώντας συντροφιά σε Άτομα με Αναπηρία, και  προσφέροντας υπηρεσίες ανάλογα  με την επαγγελματική μας ιδιότητα (πχ. εκπαιδευτικός, νοσηλευτής, ξυλουργός, ηλεκτρολόγος, υδραυλικός, κτλ. ).

«Αποδεχόμενοι το κάλεσμα μας, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιους φίλους, να αντλήσετε ηθική ικανοποίηση και να καλύψετε εσωτερικές σας ανάγκες. Παράλληλα, θα έχετε την  ευκαιρία  να  συμμετέχετε σε  Ομάδες Εκπαίδευσης και να αποκτήσετε πολύτιμη πρακτική εμπειρία.
Για όλους εμάς που πιστεύουμε ότι  "Εθελοντισμός σημαίνει μοίρασμα της αγάπης από την καρδιά μας"  και θέλουμε να συμμετέχουμε στην προσπάθεια αυτή που βρίσκεται υπό την αιγίδα του Π.Σ.Α.μεΑ., μπορούμε να συμπληρώσουμε την αίτηση εγγραφής μέλους στην Ομάδα Φίλων του Συλλόγου που θα βρούμε στα  νέα γραφεία του Συλλόγου που στεγάζονται δίπλα στα ΚΕΠ του Δήμου Χίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ- ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ :
 Σύλλογος Π. Σ.Α.με.Α , Δημοκρατίας 8, 82 100 ΧΊΟΣ : Κάθε Τρίτη 10:00 π.μ. με 13:00 μ.μ.
 69.72.51.62.69  Ελευθερία Μπινίκου, Ψυχολόγος, Υπεύθυνη της Ομάδας Φίλων του Συλλόγου
      22710 24194, γραφείο Π.Σ.Α.μεΑ.», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΠΣΑΜΕΑ
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ