4.3.2017 14:05

«Υπό επιτήρηση» Φράσκος και Μαστοράκης εκπρόσωποι των πολιτιστικών σωματείων στο Ομήρειο

Ο Νίκος Φράσκος και ο Γιώργος Μαστοράκης θα εξακολουθήσουν να  εκπροσωπούν τα πολιτιστικά σωματεία της Χίου στο διοικητικό συμβούλιο  του Ομηρείου, τα επόμενα δυόμιση χρόνια. Στην Γενική Συνέλευση της Πέμπτης η οποία δεν είχε εκλογικό χαρακτήρα, τα εντεταλμένα μέλη αντάλλαξαν  απόψεις για θέματα που απασχολούν τα πολιτιστικά σωματεία και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στα πρόσωπα των δύο εκλεγμένων. Ταυτόχρονα όμως επισήμαναν ότι  πρέπει να έχουν παραγωγικότερη αντιπροσώπευση και  εγκαιρότερη ενημέρωση για τη δραστηριότητα  τους.

Οι Κυριάκος Φρεζούλης και  Ελευθερία Λυκοπάντη άσκησαν δριμύτατη κριτική   στους δύο εκλεγμένους εκπροσώπους τους  τονίζοντας   ότι λειτουργούν στατικά,  χωρίς παραγωγικότητα και  απόδοση. Η Ε. Λυκοπάντη έθεσε θέμα παραίτησης τους από την θέση που κατέχουν, αφού η θητεία τους λήγει ταυτόχρονα με τη λήξη της θητείας της δημοτικής αρχής.

Οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα όταν τόνισε με έντονο ύφος ότι  πρέπει έγκαιρα  να ανοίξουν το δρόμο σε νέα  στελέχη τα οποία μπορούν να αντιπροσωπεύσουν παραγωγικότερα τα σωματεία.

«Πρέπει να ξέρουμε πότε πρέπει να αποχωρήσουμε, δεν πρέπει να είμαστε κολλημένοι στις καρέκλες», τόνισε  σε έντονο ύφος.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε σύντομα χωρίς να υποβληθεί πρόταση μομφής εις βάρος των δύο, με την οποία θα μπορούσε να αρχίσει η διαδικασία αντικατάστασης τους  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ