8.12.2014 21:51

Υπαρκτά προβλήματα, απούσα η Περιφέρεια [ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ]

ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΣΕΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΧΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ, ΑΠΟ ΜΕΡΣΙΝΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΘΟΛΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΗ

Αντιμέτωποι με καταπτώσεις και κατολισθήσεις βρίσκονται όσοι οδηγοί επιχειρούν να διέλθουν από την Εθνική Οδό Χίου- Καρδαμύλων, στο τμήμα από το Μερσινίδι μέχρι το Θόλος, γεγονός που καθιστά τη διέλευση ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Η καταιγίδα του τελευταίου 24ωρου προκάλεσε την κατάπτωση βράχων αλλά και μπαζών της εγκαταλελειμμένης εργολαβίας που είχε ξεκινήσει πριν δύο χρόνια με σκοπό τη διάνοιξη του οδοστρώματος, αλλά ουδέποτε ολοκληρώθηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα ΠΣΕΑ της Περιφέρειας ειδοποιήθηκαν για τις καταπτώσεις στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας ωστόσο μέχρι και μετά τις 21:00 η Περιφέρεια ήταν επιδεικτικά απούσα.

Αποτέλεσμα της τρίωρης καθυστέρησης της Περιφέρειας ήταν δύο συνολικά οχήματα να ξεμείνουν από λάστιχο και να υποστούν ζημιές μέσα στη νύχτα ενώ η διέλευση των οχημάτων γινόταν από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας στο άλλο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ