29.11.2016 12:50

Ξέρει η πάπια που'ναι η λίμνη και βουτά και πά και πίνει!

Κάθε μέρα γύρω στις 06:30 πολλά περιστέρια μαζεύονται στη γωνία των οδών Βενιζέλου και Ροϊδη, απέναντι απο του Καλαμάρη και περιμένουν τον αρτοποιό κ. Συρρή να τα ταϊσει.  Μόλις τον δουν κάνουν σαν τρελλά. Κάθε πρωί τους μαδάει μια φρατζόλα ψωμί (εδώ που τα λέμε για το φούρνο του είναι ασύμφορος), κάθεται και τα προσέχει μην τα διώξει κανένας και μετά φεύγει για τη δουλειά του.
"Νεγαλιάζει η ψυχη μου όταν τα ταϊζω" λέει ο ίδιος
Τα περιστέρια ταΐζει κάθε πρωί στην πλατεία Βουνακίου και ένας άλλος, που δεν τον πιάνει το μάτι σας. Ο Τάσος ο Κομματάς. Είναι σημαντική η χειρονομία του δεύτερου και για έναν άλλο λόγο. Ο Τάσος είναι άνεργος, δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Κι' όμως κάθε πρωί γεμίζει μια σακούλα με ψωμί και σπόρους και ταΐζει τα περιστέρια την πλατείας Βουνακίου. Ο κ. Συρρής ΄"έχει τον τρόπο του", που λένε οι παλιότεροι αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει τι άνθρωπο κουβαλάς μέσα σου Άλλοι τα ταϊζουν και άλλοι τα σκοτώνουν!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ