22.3.2013 13:56

Ξεμένει από λεωφορεία η Χίος - ΗΧΗΤΙΚΟ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ 26/3 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΧΙΟΥ

Στην απόφαση διακοπής των μαθητικών δρομολογίων οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χίου δηλώνοντας μέσα από δελτίο Τύπου αδυναμία εκτέλεσης εξαιτίας ανυπαρξίας χρημάτων.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση:

«Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου ανακοινώνει ότι από 26/3/ διακόπτει την εκτέλεση των δρομολογίων τακτικών και μαθητικών, αδυνατώντας πλέον να αντιμετωπίσει τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του σε μισθούς, εργοδοτικές εισφορές και καύσιμα.

Η διακοπή αφορά τα λεωφορεία του Υπ. ΚΤΕΛ Χίου, τα ΤΑΞΙ, και τα Αγοραία λόγω της μη εξόφλησης των οφειλομένων από την πολιτεία μεταφορών μαθητών ύψους 1.000.000 ευρώ.

Ζητούμε την άμεση εξόφληση των οφειλομένων για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Για την τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζει το προσωπικό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ μίλησε στο www.politischios.gr ο πρόεδρος της εταιρίας Λ. Καλαγκιάς:

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ