24.6.2015 18:34

«Ξαναβγαίνουν» σε δημοπρασία οι Γλάροι στις 6 Ιουλίου [ΦΩΤΟ]

Την Δευτέρα 6  Ιουλίου τελικά θα βγει σε δημοπρασία η περιβόητη παραλία των Γλάρων αυτή τη φορά από το Αυτοτελές Γραφείο Δημόσιας Περιουσίας Χίου.

Όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση η υποβολή δικαιολογητικών θα γίνει την Δευτέρα 6 Ιουλίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 11:00 ενώ λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 11:45 ενώπιον της επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών θα γίνει ο δημόσιος πλειοδοτικός προφορικός διαγωνισμός για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού στην περιοχή «Μηλιγκάς» (παραλία Γλάρων),συνολικού εμβαδού 165,00 τ.μ..

Στη χρήση της παραλίας προβλέπεται η τοποθέτηση καντίνας και ομπρελών- ξαπλώστρων.

Σε περίπτωση επανάληψης της εν λόγω δημοπρασίας, αυτή όπως διευκρινίζεται θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα. Η διάρκεια της παραχώρησης χρήσεως ορίζεται από την επόμενη της υπογραφής της σύμβασης και λήγει την 31/12/2015. Με τη λήξη της σύμβασης ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να εγκαταλείψει τον παραχωρηθέντα χώρο.

Θα βρεθεί επενδυτής;                                                                                                                                          

Με δεδομένα πάντως τα στενά χρονικά περιθώρια αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η παραλία, έχοντας υποστεί σημαντικές φθορές, είναι αμφίβολο αν για φέτος τουλάχιστον θα βρεθεί ενδιαφερόμενος επενδυτής για την παραλία. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ