Κοινωνία

24/6/15 18:34

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:21

«Ξαναβγαίνουν» σε δημοπρασία οι Γλάροι στις 6 Ιουλίου [ΦΩΤΟ]

Την Δευτέρα 6  Ιουλίου τελικά θα βγει σε δημοπρασία η περιβόητη παραλία των Γλάρων αυτή τη φορά από το Αυτοτελές Γραφείο Δημόσιας Περιουσίας Χίου.

Όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση η υποβολή δικαιολογητικών θα γίνει την Δευτέρα 6 Ιουλίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 11:00 ενώ λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 11:45 ενώπιον της επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών θα γίνει ο δημόσιος πλειοδοτικός προφορικός διαγωνισμός για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού στην περιοχή «Μηλιγκάς» (παραλία Γλάρων),συνολικού εμβαδού 165,00 τ.μ..

Στη χρήση της παραλίας προβλέπεται η τοποθέτηση καντίνας και ομπρελών- ξαπλώστρων.

Σε περίπτωση επανάληψης της εν λόγω δημοπρασίας, αυτή όπως διευκρινίζεται θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα. Η διάρκεια της παραχώρησης χρήσεως ορίζεται από την επόμενη της υπογραφής της σύμβασης και λήγει την 31/12/2015. Με τη λήξη της σύμβασης ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να εγκαταλείψει τον παραχωρηθέντα χώρο.

Θα βρεθεί επενδυτής;                                                                                                                                          

Με δεδομένα πάντως τα στενά χρονικά περιθώρια αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η παραλία, έχοντας υποστεί σημαντικές φθορές, είναι αμφίβολο αν για φέτος τουλάχιστον θα βρεθεί ενδιαφερόμενος επενδυτής για την παραλία. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση