4.6.2014 10:59

Τρελά λεφτά

3ΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟΥ» ΠΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

Πολλαπλάσιους καρπούς από τα προσδοκώμενα απέδωσε ο χθεσινός διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου. Παρά το γεγονός ότι η τιμή εκκίνησης μέσα από σφραγισμένους φακέλους ήταν στις 2.500 ευρώ ο ανταγωνισμός μεταξύ των υποψήφιων μισθωτών ήταν τέτοιος που εκτίναξε την τελική τιμή ενοικίασης στα 6.601 ευρώ τον μήνα.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Γ. Επιτροπάκη συνολικά συμμετείχαν 14 άτομα, 3 από την Αθήνα και 11 από τη Χίο. Τελικά με ελάχιστη διαφορά από τον δεύτερο το κυλικείο κατοχυρώθηκε την εταιρία «Κάμπος Ε.Π.Ε.» με την προαναφερόμενη τιμή, ποσό που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις είναι στα όρια των δυνατοτήτων της κερδοφορίας.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έσοδο που θα συμπεριληφθεί στην περιουσία του Ιδρύματος. Με αυτά τα χρήματα θα μπορέσουμε να κάνουμε και έργα αλλά κυρίως να κλείσουμε οικονομικές τρύπες. Υπάρχει και το σχέδιο και ο τρόπος να αξιοποιηθούν όλα αυτά με μοναδικό γνώμονα το καλό του Ιδρύματος», είπε ο κ. Επιτροπάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον διαγωνισμό πήραν μέρος ιδιώτες που διατηρούν ήδη κυλικεία σε μεγάλα Νοσηλευτικά ιδρύματα της Αθήνας.

Το νέο κυλικείο θα στεγάζεται σε εσωτερικό χώρο του Νοσοκομείου και θα καταλαμβάνει συνολική επιφάνεια 49.81 τμ ενώ η διάρκεια μίσθωσης είναι τα 5 χρόνια.

Με βάση τις συμβατικές υποχρεώσεις του αναδόχου αυτό θα λειτουργεί από τις 06:00 το πρωί μέχρι της 22:00 κάθε ημέρας χωρίς να υπάρχει περιορισμός και για τη μεταμεσονύκτια λειτουργία του. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ