Κοινωνία

5/6/15 22:40

τελ. ενημ.: 5/6/15 22:40

Τώρα κλέβουν νερό και από τους κρουνούς

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Την επέκταση του δικτύου των πυροσβεστικών κρουνών με την παράλληλη ψήφιση του ποσό των 11.900 ευρώ από τη ΣΑΤΑ δασοπροστασίας ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Παρασκευής.

Οι 20 νέοι κρουνοί θα τοποθετηθούν σε περιοχές του Αγίου Μηνά και των Καμποχώρων σε σημεία που μέχρι πρότινος δεν υπήρχαν. Μετά από αυτή την τοποθέτηση, όπως είπε ο πολιτικός προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γ. Ζώας, η Χίος θα έχει ένα πλήρες δίκτυο κρουνών.

Απαντώντας πάντως στα ερωτήματα γιατί δεν έχει προχωρήσει η τοποθέτηση πυροσβεστικών κρουνών στη Συκιάδα παρά τα συνεχόμενα αιτήματα της τοπικής κοινότητας ο κ. Ζώας σημείωσε ότι η Πυροσβεστική θεωρεί επαρκή την κάλυψη και συνεπώς δεν χρειάζεται επέκταση του δικτύου.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η τοποθέτηση του προέδρου της ΔΕΥΑΝ Χίου Α. Τζιώτη που στην τοποθέτησή του έκανε γνωστό ότι ολοένα και περισσότερο παρατηρείται μεγάλη διαρροή νερού από τους πυροσβεστικούς κρουνούς σε διάφορα μέρη της Χίου, γεγονός που σύμφωνα με τον ίδιο οφείλεται είτε σε αγρότες είτε σε κτηνοτρόφους που παίρνουν παράνομα νερό χωρίς να πληρώνουν ούτε ένα ευρώ στην εταιρία. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση