18.7.2013 11:47

Τον πρόδωσε η καμπάνα

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΕΞΥΠΝΟ» ΔΡΑΣΤΗ ΤΩΝ ΚΑΡΥΩΝ

Ακόμα μία αποτυχημένη απόπειρα κλοπής μεταλλικού αντικειμένου σημείωσε στο βιογραφικό του ο γνωστός στην Ασφάλεια Χίου Ν.Μ. που τον περασμένο μήνα προσπάθησε να πάρει τα ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ στην περιοχή των Καρυών προκειμένου να αφαιρέσει μέσα από αυτά τον χαλκό και να τον πουλήσει.

Τότε σε αυτή του την προσπάθεια είχε ρίξει κάτω τους πυλώνες με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά και έτσι να συλληφθεί όχι για κλοπή αλλά για εμπρησμό.

Ο νεαρός δράστης όμως ξαναχτύπησε αυτή τη φορά στον Δαφνώνα και συγκεκριμένα στην εκκλησία των Αγίων Σαράντα προσπαθώντας να ξεκολλήσει ολόκληρη την καμπάνα και να τη φορτώσει στο όχημά του με σκοπό και πάλι να την πουλήσει.

Όμως η προσπάθειά του δεν ευοδώθηκε αφού ενώ προσπαθούσε να την αποκολλήσει από το καμπαναριό τη χτύπησε καταλάθος με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτός από κάτοικο που έμενε δίπλα από την εκκλησία η οποία ανήκει σε ιδιώτη. Έτσι τράπηκε άμεσα σε φυγή ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες κατάφεραν να πάρουν τον αριθμό του αυτοκινήτου του τον οποίο παρέδωσαν στην ασφάλεια Χίου.

Παρόλα αυτά οι κάτοικοι καθώς και ο εφημέριος δεν θέλησαν να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ