27.5.2022 13:56

Το κλειστό Ιωνικό κόστισε στον Ναυτικό Όμιλο Χίου 21.000 ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απουσία του Δήμου από το "ευχαριστώ" του ΝΟΧ- "Αγνωμοσύνη" βλέπει ο Δήμαρχος Χίου ζητώντας "μετρημένα λόγια"

Σε κόντρα μεταξύ του Δήμου Χίου και της Διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Χίου, μετατράπηκε η ανακοίνωση του ιστορικού ναυταθλητικού σωματείου του νησιού, στην οποία αφού ευχαριστεί όσους το στήριξαν, αφήνει αιχμές για τη στάση Δήμου Χίου και Νομικού Προσώπου.

Μιλώντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο πρόεδρος του ΝΟΧ Δημήτρης Σκαπινάκης αναφέρθηκε στο κατόρθωμα της παραμονής στην Α1 κατηγορία του Πόλο, για 44η συνεχή χρονιά, σημειώνοντας ότι η θέση του σωματείου είναι στην Α1 εθνική κατηγορία.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στον αγώνα του Ναυτικού Ομίλου, σημειώνοντας ότι το αιφνιδιαστικό κλείσιμο του Ιωνικού κόστισε στο σωματείο περί τις 21.000 ευρώ, ποσό που καλύφθηκε από τους φίλου του ΝΟΧ.

Όπως είπε, η παρουσία και η στήριξη του κόσμου ακόμα και στο κολυμβητήριο του Βόλου ήταν συγκινητική ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία στήριξης από τον Δήμο Χίου, λέγοντας ότι ήταν απών στο κομμάτι της κάλυψης των εξόδων που αφορούν την μετακίνηση της ομάδας.

«Όταν μιλάμε να μετράμε τα λόγια μας»

Το γάντι των δηλώσεων του Δημήτρη Σκαπινάκη, σήκωσε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης λέγοντας ότι ο Δήμος Χίου έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για τα ναυταθλητικά σωματεία του νησιού, χαρακτηρίζοντας επιβεβλημένο το κλείσιμο του Ιωνικού καθώς, όπως είπε, ήταν ευτύχημα ότι η τέντα δεν έπεσε όταν το κολυμβητήριο ήταν ακόμα ανοιχτό.

Παράλληλα σημείωσε ότι, ο Δήμος πέρυσι έσωσε τον ΝΟΧ δίνοντας αρκετά χρήματα και συσπειρώνοντας όλες τις δυνάμεις του νησιού προκειμένου να στηριχθεί η ομάδα και προσέθεσε ότι οι παρατάσεις στο κλείσιμο του Ιωνικού έδειξαν ότι η δημοτική αρχή αφουγκράστηκε μέχρι την τελευταία στιγμή την αγωνία των ομάδων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ