7.9.2012 11:07

"Θα συνεχίσουμε τα δωρεάν μαθήματα" (ΒΙΝΤΕΟ)

- ΑΣΑΦΕΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ BLOG ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο Λ. ΠΥΡΓΑΡΗΣ

Στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Συλλόγου «Αλλήλων Ένεκα» προκειμένου να καταθέσει στην διευθύντρια Ε. Βλυσίδου το φάκελο σχετικά με τη λειτουργία του σωματείου, μετά το εξώδικο που απέστειλαν οι αδιόριστοι καθηγητές και το οποίο κοινοποίησαν στην τοπική διεύθυνση και το Υπουργείο.

Ως αποτέλεσμα ήταν το Υπουργείο να καλέσει τις δύο πλευρές να καταθέσουν σχετικά με τα αιτήματά τους και να διερευνήσει τις σχετικές καταγγελίες.

Ως υποκινούμενες ασάφειες και αοριστίες χαρακτήρισε τις αναρτήσεις τοπικού blog  ο κ. Πυργάρης, τονίζοντας ότι η δημοσιογραφία τέτοιου είδους είναι απαράδεκτη.

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε ότι δεν τον πτοεί τίποτα ενώ υπογράμμισε ότι οι 45 καθηγητές που προσφέρουν ιδιαίτερα μαθήματα θα συνεχίσουν το έργο τους παρά τους εκφοβισμούς και τα εξώδικα από την πλευρά των αδιόριστων καθηγητών. 

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ