4.8.2014 10:47

Τελευταία προσέγγιση

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΜΕΣΤΩΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΛΟΙΑ

Δημοσιεύθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη «Διαύγεια» και τίθεται σε ισχύ από σήμερα η πρόσφατη απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής Χίου που προβλέπει την απαγόρευση εκφόρτωσης στον Κεντρικό Λιµένα της Χίου αδρανών υλικών και επικίνδυνων και εύφλεκτων φορτίων, πλην εκείνων που µεταφέρονται µε δροµολογηµένα Ε/Γ – Ο/Γ και Φ/Γ – Ο/Γ πλοία.

Στην απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής καθορίζονται και οι λεπτομέρειες της παραμονής των φορτηγών που είναι προς επιβίβαση στα πλοία.

Έτσι σημειώνεται ότι:

1)      Τα φορτηγά που ταξιδεύουν µε τα πλοία της γραµµής να σταθµεύουν στους χώρους του Κεντρικού Λιµένα Χίου μετά τις 18.00 και όχι νωρίτερα.

2)      Τα φορτηγά πριν τις 09.00 να έχουν αποµακρυνθεί από τους χώρους του Κεντρικού Λιµένα Χίου.

3)      Σε περίπτωση που κάποιο πλοίο προσεγγίζει τον Κεντρικό Λιµένα Χίου άλλες ώρες από τις συνηθισµένες, τα φορτηγά που ταξιδεύουν να εισέρχονται και να σταθµεύουν όχι πάνω από πέντε ώρες πριν την αναχώρηση του πλοίου.

Τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πραγματοποιήθηκε η τελευταία εκφόρτωση τσιμέντου στον Κεντρικό Λιμένα Χίου και από σήμερα οι συγκεκριμένες εργασίες θα γίνονται στον Λιμένα Μεστών. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ