14.7.2015 11:28

Τα Capital Controls «έφαγαν» τα σκίαστρα

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ

Στη γενικότερη οικονομική κατάσταση αλλά και στους περιορισμούς των τραπεζικών λογαριασμών κόλλησε η τοποθέτηση των περιβόητων σκίαστρων της Απλωταριάς.

Έτσι ενώ είχε προγραμματιστεί η τοποθέτησή τους το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η αδυναμία του αναδόχου να καταβάλει την εγγυητική ύψους 560 ευρώ, λόγω των δυσκολιών που προέκυψαν με το κλείσιμο των τραπεζών, καθυστερεί το έργο με κίνδυνο αυτό να μετατεθεί περί τα τέλη του μήνα κι ενώ θα έχει περάσει το μισό καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει ο Δήμος προκειμένου να υπογραφεί η σύμβαση και να τοποθετηθούν τα σκίαστρα τα οποία είναι έτοιμα θα πρέπει πρώτα να καταβληθεί η εγγυητική εκ μέρους του αναδόχου.

«Υπολογίζαμε ότι μέχρι 15 Ιουλίου τα σκίαστρα θα είχαν τοποθετηθεί με δεδομένο ότι είχε προηγηθεί μία σημαντική προεργασία εκ μέρους της δημοτικής αρχής. Ελπίζουμε να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να μην χρειαστεί να φθάσουμε μέχρι το τέλος του μήνα», σημείωσε στέλεχος της Δημοτικής Αρχής. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ