11.3.2015 16:00

Συνεχίζουν το χαβά τους

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ

Αποφασισμένη να βάλει φρένο στον παραλογισμό μερίδας πολιτών που συνεχίζει να αγνοεί επιδεικτικά την κανονιστική απόφαση για τους χώρους αφισοκόλλησης και τοποθέτησης ενοικιαστηρίων είναι η Δημοτική Κοινότητα Χίου.

Παρά το γεγονός ότι ο χώρος για αφίσες και άλλου είδους αναγγελίες όχι μόνο είναι αρκετός αλλά  περισσεύει, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται και πάλι το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης αφισοκόλλησης σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Με το κινητό στο χέρι

Η νέα κατάσταση που ηθελημένα κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν βρίσκει εμπόδιο στους συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Χίου με τον σύμβουλο Στ. Τριανταφυλλίδη να επισημαίνει μέσω του «π» ότι θα πρέπει να τηρηθεί πάση θυσία ο κανονισμός καθαριότητας κι όλοι να σέβονται τις αποφάσεις του Δήμου για τα σημεία που επιτρέπεται η τοποθέτηση αφισών.

«Δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Ήδη έχουμε φωτογραφήσει με το κινητό τους αριθμούς τηλεφώνων όσων αναρτούν ενοικιαστήρια εκτός των καθορισμένων χώρων και είναι στην πρόθεσή μας να επιβάλλουμε πρόστιμα που ξεκινούν από 200 ευρώ και ξεπερνούν τα 500», ανέφερε ο ίδιος.

Επιμένουν οι ανεγκέφαλοι οπαδοί

Την ίδια ώρα ακάθεκτο συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο οργανωμένοι οπαδοί ομάδων που παρά τις  συνεχείς συστάσεις του Δήμου, αλλά και τα δεκάδες δημοσιεύματα, επιμένουν να κολλούν αυτοκόλλητα των ομάδων τους στις ταμπέλες κυκλοφορίας.

Σε αυτό το πλαίσιο ήταν και η συνάντηση του αντιδημάρχου Γ. Μπελέγρη με συγκεκριμένο club ποδοσφαιρικής ομάδας, που τους διεμήνυσε ότι  για τελευταία φορά ο Δήμος ανέχεται την καταστροφή πινακίδων.

«Σε περίπτωση που συνεχίσουν το ίδιο έργο τότε θα ρίξουμε πρόστιμα. Αυτό πρέπει να γίνει σαφές προς όλες τις ομάδες του νησιού», κατέληξε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ