8.1.2014 12:48

Συνέδριο για τους Ομογενείς στη Ν. Υόρκη

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Συνέδριο για τους Έλληνες Ομογενείς θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στις 3-6 Ιουλίου 2014, όπου θα παρουσιαστούν θέματα που τους αφορούν υπό της διοργάνωση της Χιακής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης σε συνεργασία με την Παγχιακή Ένωση Νέας Υόρκης «Κοραής».
Μέρος του συνεδρίου θα αφορά θέματα τουρισμού και προώθηση πολιτισμικών ανταλλαγών με στόχο να καταστεί η Χίος ελκυστικός τουριστικός προορισμός, όχι μόνο για τους ομογενείς που την έχουν επισκεφθεί ήδη, αλλά και για τους νεώτερους που δεν την έχουν γνωρίσει ακόμη. 
   Τα παραπάνω συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχαν την Τρίτη στο Δημαρχείο η αντιπροέδρος της Χιακής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης Αμαλία Μπουρνιά με τον Δήμαρχο Χίου Πολύδωρο Λαμπρινούδη, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δ. Χίου Κ.  Μούνδρο, καθώς και την Προϊσταμένη Δημοσίων Σχέσεων και Τουρισμού Δ. Χίου Ρένα Δαμίγου.  
Ο Δήμαρχος ανέφερε ως δεδομένη τη συνεργασία και τη στήριξη του Δήμου Χίου προς την κατεύθυνση αυτή, με την προώθηση έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού, ενώ ερευνώνται και άλλες ενέργειες που θα αποδώσουν τα μέγιστα αποτελέσματα. Η συνεργασία των δύο μεγάλων Συλλόγων ομογενών της Νέας Υόρκης με τους δημοσιογράφους και τα Μ.Μ.Ε. της περιοχής τους θα συνδράμει επίσης στην προβολή του νησιού μας και στην καθιέρωσή του ως τουριστικού προορισμού, ανοίγοντας έτσι νέες προοπτικές στον τομέα του Τουρισμού.
    
         

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ