24.3.2015 13:58

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΑΜΟΥ ΧΙΟΥ: Ζεστές εκδηλώσεις σε Κέραμο και Αττική (video)

Το έθιμο του Μεσοσαράκοστου τίμησαν και φέτος με μεγάλη συμμετοχή οι Κεραμούσοι και οι φίλοι τους με δύο εκδηλώσεις, μία στο χωριό (απ’ όπου και τα βίντεο που μας έστειλε ο Σταμάτης Γεωργούλης) και μία στην Αττική και συγκεκριμένα στον Μαραθώνα.

Η εκδήλωση στο Μαραθώνα την Κυριακή 22 Μαρτίου ξεκίνησε με αρτοκλασία στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα και συνεχίστηκε με φαγητό και κεράσματα σε μία όμορφη και ευρύχωρη αίθουσα στην παραλία.

Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής Αργύρης Κοκκινάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αφροδισίων Αττικής Απόστολος Ρυμικής και από το Σύλλογο Χαλανδρούσων – Καμινιωτών Χίου τα μέλη του Δ.Σ. Γιάννης Κουτσοδόντης, Μιχάλης Δοντάς και Μαρκέλλα Κουτσοδόντη.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος Κεράμου Χίου βράβευσε μαθητές που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις, και συγκεκριμένα:

-Τον ΖΩΓΡΑΦΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟ του Παντελή για την εισαγωγή του στο ΤΕΙ Αθήνας (Τμήμα Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής).

-Την ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ του Κωνσταντίνου, για την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης).

-Την ΠΡΑΝΤΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Σταύρου για την εισαγωγή της στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Πάτρα).

ΠΗΓΗ: http://www.amanivoice-chios.gr/

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ