26.9.2013 20:52

Σύγκρουση δικύκλων με τριπλό τραυματισμό στη Δασκαλόπετρα

Επιβεβαιώθηκαν επίσημα και από την τροχαία τα όσα μετέδωσε πρώτος σε προηγούμενη ανάρτησή του ο "π" σχετικά με το τροχαίο στη Δασκαλόπετρα. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά πρόκειται για σύγκρουση δύο δικύκλων στο σημείο εισόδου/ εξόδου της Δασκαλόπετρας. Το πρώτο δίκλυλο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 17 και 18 ετών αντίστοιχα και είχε κατεύθυνση από τη Δασκαλόπετρα προς την παραλιακή του Βροντάδου, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά δίκυκλο το οποίο οδηγούσε 21χρονος αλλοδαπός και το οποίο κινούταν στον κύριο άξονα της επαρχιακής οδού Χίου - Καρδαμύλων με κατεύθυνση τη Λαγκάδα και στο οποίο επέβαινε ακόμα ένας νεαρός. Για άγνωστη αιτία που διερευνά η Τροχαία Χίου τα δύο δίκυκλά συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα οι 2 επιβάτες του πρώτου δικύκλου καθώς και ο 21χρονος οδηγός του δεύτερου, να υποστούν σοβαρά τραύματα και να μεταφερθούν στο "Σκυλίτσειο" Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ναι μεν ο τραυματισμός των 3 ατόμων είναι σοβαρός όμως η υγεία τους δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Χίου.

 

ΦΩΤΟ: ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ "Π"

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ