21.10.2013 13:01

Συγχαρητήρια Τριαντάφυλλου σε Τελωνείο, Αστυνομία και Λιμεναρχείο

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δεν ήταν μόνο οι χιλιάδες Τούρκοι που πέρασαν από το Τελωνείο αυτές τις μέρες. Το Τελωνείο και το Λιμεναρχείο της Χίου επισκέφθηκε και ο βουλευτής Χίου Κώστας Τριαντάφυλλος συνοδευόμενος από την  Περιφερειακή Σύμβουλο Λίτσα Λύκου και είδαν από κοντά τη λειτουργία και το έργο των υπαλλήλων των δυο υπηρεσιών.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων ο βουλευτής ενημερώθηκε για τα ζητήματα λειτουργίας των Τελωνείου της Χίου από υπηρεσιακά στελέχη του Τελωνείου και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης έγινε ιδιαίτερη μνεία στη σημαντική συμβολή του νέου μηχανήματος ελέγχου αποσκευών, καθώς και σε ζητήματα των εγκαταστάσεων και της καθαριότητας των χώρων.
Στη συνέχεια ο Κώστας Τριαντάφυλλος επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Χίου, όπου ενημερώθηκε από τον Λιμενάρχη Χίου, σχετικά με τις αυξημένες μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές και τις σχεδόν καθημερινές αφίξεις προσφύγων και μεταναστών στο νησί μας.
Μετά τις δύο αυτές επισκέψεις ο Κώστας Τριαντάφυλλος δήλωσε:
«Επισκέφθηκα, σήμερα, δύο Υπηρεσίες, που πραγματικά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τον τόπο μας. Στο Τελωνείο τόσο τα στελέχη του Τελωνείου όσο όμως και τα στελέχη της ΕΛΑΣ, κλείνουν σήμερα μια βδομάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας επισκέφθηκαν το νησί μας και πέρασαν από την Υπηρεσία τους, περισσότεροι από 5.000 τουρίστες.
Την ίδια ώρα τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή, δίνουν νυχθημερόν τον αγώνα για την φύλαξη των θαλασσίων συνόρων και την προστασία της ανθρώπινης ζωής Ελλήνων, προσφύγων και μεταναστών, ενάντια σε ένα δουλεμπορικό σύστημα που λειτουργεί ανεξέλεγκτο. Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος επιτελούν σιωπηρά και χωρίς τυμπανοκρουσίες ένα εθνικό αλλά ταυτόχρονα ανθρωπιστικό έργο, υπερβαίνοντας τον εαυτό τους και τιμώντας τον όρκο τους.
Θα ήθελα δημοσίως να ευχαριστήσω και να συγχαρώ και τις δύο αυτές Υπηρεσίες, για τη σημαντική τους συνεισφορά στην τοπική μας κοινωνία».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ